UncleAmy SB³

By: UncleAmy Rahami

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Nov-2008 08:48 Email | Share | | Bookmark
Moving to wordpress

http://rahami.wordpress.com
my last entry





Sunday, 2-Nov-2008 08:41 Email | Share | | Bookmark
official photographer for M'sia Zoological Soceity China Visit











alhamdullillah..
nie la kerja outstation aku, follow group Malaysia Zoological utk buat research , share knowledge , & bertukar haiwan . kerja aku just amik gambar meeting , photo group & haiwan2 skit . syok wooo tempat die org cntk menarik , lawa2 , stylo2 la org ckp , byk tempat aku g seperti hangzhou , shanghai , Nanjing , changzou , Suzhou , Ningbo . nmpk mcm takde penat sgt kerja , tp penat giler woo keluar kul 7 pagi balik kul 9-10 mlm..lepas die org jenis nk rust je kerja tension aku baru nk amik gambar da ckp let's go... arggghhhh last2 die org ckp amik je gambar ape yg patut ..lepas da la frust x dpt shopping, nk buat mcm mn working trip katekn , tp still enjoy ...hehe
ok la nnt aku update lagi gambar2 k. chaw..




Quote:

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com

http://rahami.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )





Friday, 31-Oct-2008 16:45 Email | Share | | Bookmark
7 days Working Trip




(sorry pic not to sharp coz no tripod )

alhamdullilah...
dpt aku lagi job p china tahun nie. kire da second time aku dpt g... tp kali ini aku p trip ke shanghai.
cntk giler tempat die, kire ala singapore la juga bangunan die.. syg seribu kali syg coz aku tak bawa plak tripod tu yg gambar kurang sharp ... ok la smpi sini je la aku update dulu blog nie coz aku da letih giler nie. nnt aku update lagi gambar skit demi skit k ..


Quote:

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com

http://rahami.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )






Monday, 6-Oct-2008 14:34 Email | Share | | Bookmark
Preview Gambar raya.







Yahooo...
selesai jugak aku menjalani ibadah puasa dibulan ramadan .. kini tibe hari raya plak..
Raya taun nie pada aku biasa2 je la. tak semeriah taun2 yg lepas &amp; semasa aku kecik2..
tp ok la gak dpt berkumpul gan cousin2 aku semua.. sembang2 lepak2 , mengupat2 semua..
hahaha... ok la nie preview skit gambar2 raya aku.. nnt aku sempat aku update lagi k..


Quote:

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com

http://rahami.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )







Wednesday, 17-Sep-2008 12:14 Email | Share | | Bookmark
Indie Band




Ini la antara Gambar2 indie band yg aku ambil , The lova-lova &amp; Frasa . Band mereka kire di tubuhkan Hujung 2006 &amp; 2007 , dan mereka sudah ade EP masing2 .. EP the lova - lova "Lovalipop" &amp; EP frasa "theatrica", Utk mendapat EP mereka , bleh di dpti di gig tempat mereka membuat show atau pn contact saja di myspace mereka, Link2 myspace mereka , The lova-lova "http://www.myspace.com/thelovalova"; Frasa " "http://www.myspace.com/frasband" .., anda juga bleh mendengar lagu2 mereka di myspace .

Quote:

Rahami Bin Rahmat (uncle amy)
freelance/photographer
Wedding, Event , Outdoor , Potrait , Design
Cont. Email & YM : Well_86@yahoo.com

http://rahami.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/rahami-uncleamy/
http://www.kameradansa.com ( under maintenance )






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net